• YARIM ALTIN
    1.593,00
    % -0,67
  • AMERIKAN DOLARI
    8,4396
    % -0,21
  • € EURO
    10,0747
    % -0,32
  • £ POUND
    11,7707
    % -0,60
  • ¥ YUAN
    1,3025
    % -0,61
  • РУБ RUBLE
    0,1158
    % 0,17
  • BITCOIN/TL
    351409,396
    % 8,25
  • BIST 100
    1.392,91
    % 0,09
Hamamelis Virginiana Faydaları
Cadı Fındığı Nasıl Kullanılır Cilde Faydaları
Doğanın bize sunmuş olduğu harikalardan birisi olan adı pek duyulmamış cadı fındığı yağı (Hamamelis) diğer bir adıyla sihirli ceviz; daha çok kozmetik sektöründe kullanılmaktadır. Kökeni Avustralya’ya dayanan bu mucizevi bitki ciltteki tahrişlere ve cilt rahatsızlıklarına karşı iyi geldiği bilinmektedir. Cadı fındığı nasıl kullanılır, cadı fındığı yüze nasıl sürülür ve cadı fındığı yağı cilde faydaları konularını sizler için yazımızın devamında derledik. Cadı Fındığı Nedir Ne İşe Yarar ? Cadı
Daha Fazla İçerik Yükle